fbpx
Logotip Beladonna
Logotip Beladonna
Delovni čas
Po dogovoru
Delovni čas
Po dogovoru
Koreografinja in plesalka

Nika Kljun

"When you are so relaxed, that you just zone out into your own world, and forget about everything else!

Thank you so much for your hospitality, @belladona.bioresonanca! If you are ever in Slovenia, be sure to check out @belladona.bioresonanca for the best experience and care. As dancers, we truly are athletes. It's so important to care for our bodies, so that we can be healthy, operate to the best of our ability, and encourage longevity ... "
Poglej celotno objavo
Evropski prvak v dolgem triatlonu 2016

Denis Šketako

"Med drenažo sem čutil vročino v kvadrih in sproščene noge. Po drenaži (večkrat sem hodil na wc), tudi ponoči sem se zbujal. Med treningom na kolesu so bile noge sveže, kot da bi naredil en dan prej karboliading (enostavno je na kolesu letelo kot, da bi bil čisto spočit)."
Poglej objavo

Zaupajo nam

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Denis Porčič – Chorchyp
Takoj po ročni limfni sem mel ful lahke noge. Med treningom sem bil ful lažji. Zato je bil trening lažji in boljši. Tut bolečina v križu se je zmanjšala.
Preberi objavo...
Nataša Robnik
ultramaratonka
Kljub športni poškodbi sem imela po ročni limfni drenaži presenetljivo lahkotne noge in bolečina poškodovanega predela se je takoj zmanjšala. Drugi dan sem hodila v hrib že brez težav. Res hvala.
Preberi objavo...
Mateja Baš
Triatlonka
V slonu Beladonna izvajajo kvalitetno ročno limfno dranažo. Ana Dobnik je poskrbela da so bile moje noge dan pred tekmo lahke in sproščene, prav tako sem salon obiskala dan po tekmi za hitrejšo regeneracijo.
Ana je z limfo odpravila mojo problematiko zatekanja nog in poskrbela za odlično sproščeno počutje, da sem brez težav naslednji dan nadaljevala s treningi. Obiščite salon Beladonna v Celju, zagotavljam vam
zadovoljstvo.
Preberi objavo...
Nika Kljun
Koreografinja in plesalka
When you are so relaxed, that you just zone out into your own world, and forget about everything else!

Thank you so much for your hospitality, @belladona.bioresonanca! If you are ever in Slovenia, be sure to check out @belladona.bioresonanca for the best experience and care. As dancers, we truly are athletes. It's so important to care for our bodies, so that we can be healthy, operate to the best of our ability, and encourage longevity
Preberi celotno objavo...
Rok Marguč
deskar na snegu
"Presenetljivo!" Noge
športnika so bile lahke takoj po
izvedbi RLD.
Preberi objavo...
Tim mastnak 
deskar na snegu
Po drenaži sem imel občutno lažje noge. Lahkotnost sem čutil še cel trening drugi dan. Lahko rečem, da bi brez ročne limfne drenaže sigurno imel večji musklfibr po treningu.
Preberi objavo...
Gašper Vrhovec
Futsal reprezentant
Po ročni limfni drenaži sem se počutil super. Bolečine v hrbtnih mišicah so se zmanjšale in telo je bilo veliko bolj sproščeno. Izvedba treninga je bila lažja in boljša
Preberi objavo...
Janja Pušl
Plesalka, plesna učiteljica, solastnica plesne šole Bolero
Draga Ana, hvala za delček zdravja in seveda prijetno počutje po in med limfno drenažo
Preberi objavo...
Denis Šketako po RLD 
Evropski prvak v dolgem triatlonu 2016
Med drenažo sem čutil vročino v kvadrih in sproščene noge. Po drenaži (večkrat sem hodil na wc), tudi ponoči sem se zbujal. Med treningom na kolesu so bile noge sveže, kot da bi naredil en dan prej karboliading (enostavno je na kolesu letelo kot, da bi bil čisto spočit).
Preberi objavo...
Martina Plohl
Plesalka šova zvezde plešejo
Po RLD hrbta sem občutila nekaj mravljincev po telesu, rahlo mrazenje, a hkrati prijetno sprostitev zgornjega dela telesa. Po terapiji spijem veliko več vode, prav tako pa med treningi čutim bolj pripravljeno In sproščeno telo, ter lažje noge. Blagodejno vpliva name In na mojo telesno regeneracijo po vsakodnevnih naporih.
Preberi objavo...
Ultramaratonka

Nataša Robnik

"Kljub športni poškodbi sem imela po ročni limfni drenaži presenetljivo lahkotne noge in bolečina poškodovanega predela se je takoj zmanjšala. Drugi dan sem hodila v hrib že brez težav. Res hvala."
Poglej objavo
Futsal reprezentant

Gašper Vrhovec

"Po ročni limfni drenaži sem se počutil super. Bolečine v hrbtnih mišicah so se zmanjšale in telo je bilo veliko bolj sproščeno. Izvedba treninga je bila lažja in boljša"
Poglej objavo
Plesalka šova zvezde plešejo

Martina Plohl

"Po RLD hrbta sem občutila nekaj mravljincev po telesu, rahlo mrazenje, a hkrati prijetno sprostitev zgornjega dela telesa. Po terapiji spijem veliko več vode, prav tako pa med treningi čutim bolj pripravljeno In sproščeno telo, ter lažje noge. Blagodejno vpliva name In na mojo telesno regeneracijo po vsakodnevnih naporih."
Poglej objavo
Plesalka, plesna učiteljica, solastnica plesne šole Bolero

Janja Pušl

"Draga Ana, hvala za delček zdravja in seveda prijetno počutje po in med limfno drenažo"
Poglej objavo
Chorchyp

Denis Porčič

"Takoj po ročni limfni sem mel ful lahke noge. Med treningom sem bil ful lažji. Zato je bil trening lažji in boljši. Tut bolečina v križu se je zmanjšala."
Poglej objavo
MasterCheff tekmovalka 2020

Tanja Pirc

Tanjo Pirc smo razvajali na Veliki Planini. Njeno izkušnjo si poglej v videu na spodnji povezavi.
Poglej video
Deskar na snegu

Rok Marguč

Njegov prvi odziv, ko je stopil z mize → "Presenetljivo!" Noge športnika so bile lahke takoj po izvedbi RLD.

Pravi pa še: "V normalnih razmerah sem dan po treningu noge čutil vsaj malo zategnjene tudi, če sem bil na kakšni drugi masaži. Ampak po ročni drenaži jih nisem. Res sem presenečen. Kot sem že rekel, da se drenaža dejansko ne izvaja s silo, učinek pa vseeno dosega. Hvala."
Poglej objavo
Deskar na snegu

Tim Mastnak

"Po drenaži sem imel občutno lažje noge. Lahkotnost sem čutil še cel trening drugi dan. Lahko rečem, da bi brez ročne limfne drenaže sigurno imel večji musklfibr po treningu."
Poglej objavo
Triatlonka

Mateja Baš

"V slonu Beladonna izvajajo kvalitetno ročno limfno dranažo. Ana Dobnik je poskrbela da so bile moje noge dan pred tekmo lahke in sproščene, prav tako sem salon obiskala dan po tekmi za hitrejšo regeneracijo. Ana je z limfo odpravila mojo problematiko zatekanja nog in poskrbela za odlično sproščeno počutje, da sem brez težav naslednji dan nadaljevala s treningi. Obiščite salon Beladonna v Celju, zagotavljam vam zadovoljstvo."
Poglej objavo

Storitve

Bioresonanca
Kriolipoliza
Maderoterapija
Masaže
Mehčanje brazgotin
Prehransko svetovanje
Ročna limfna drenaža
Strokovna predavanja
Supreme tretma
Svetlobna terapija

E-novičke

Prijavi se na e-novičke in prejmi 10% POPUST na celostni pregled telesa.

Smrekarjeva ulica 1, 3000 Celje
Storitve Celje: 070/428-000
Masaže: 070/854-052
Zasebnost in piškotki
Copyright 
2024
 ©Beladonna
Izdelava: 
Nika-Agency
crossmenuchevron-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram