fbpx
Logotip Beladonna
Logotip Beladonna
Delovni čas
Po dogovoru
Delovni čas
Po dogovoru

Masaže

Masaže izvaja Margit Dobnik: Specialistka s področja terapevtskih masaž.
Svoje znanje in dolgoletne izkušnje nadgrajuje z rednimi izobraževanji. Popolnoma prilagojene in individualne masaže posamezniku glede na izkušnje kombinira z ostalimi specialnimi tehnikami. 

Masaže se od začetka leta 2024 izvajajo samo v Beladonni Velenje, na starem trgu 35. Rezervacije za masaže sprejemamo izključno preko telefonske številke 070/854-052 - Margit Dobnik.
Beladonna - Zakaj potrebujem redno mesečno masažo?

Vrste masaž

1

Terapevtska masaža

Masaža globokih tkiv, močna intenzivna. Osredotočena na problematične predele telesa. Odlikujejo jo strokovni terapevtski prijemi, ki delujejo protibolečinsko. Priporoča se pri raznih bolečinah v križu, vratu, ramenih, lopaticah, ostalih delov telesa. Priporoča se pri išiasu, bolečinah v mišicah, pri okrnelosti zaradi sedečega dela ali preveč intenzivno napornega dela.
2

Detox masaža

Masaža posebnih razstrupljevalnih tehnik. Masirajo se točke po telesu (glava, obraz, stopala, dlani, trebuh, hrbtenica), ki sprožijo večje razstrupljanje toksinov, težkih kovin, maščobnih celic. Izboljšuje imunski sistem, krepi vezivna tkiva in mišičje. Izboljša razpoloženje. Uporabljajo se olja zelišč, ki pospešijo razstrupljanje.
3

Beladonna masaža

Kombinacija več masažnih tehnik z večjim poudarkom na sproščanje mišic in vezivnega tkiva. Krepi odpornost telesa, razbremeni stres in uravnava hormonsko ravnovesje. S kombinacijo aromaterapije z mešanico zeliščnih domačih olj poskrbimo za popolno relaksacijo telesa še več dni po masaži.
4

Masaža stopal

Prijetna in intenzivna masaža točk na stopalih. Deluje antistresno, protibolečinsko, krepi imunski sistem. Po masaži so noge lahkotnejše. Opravlja se samostojno ali v kombinaciji z drugimi deli telesa. Uporablja se posebno zeliščno maslo, ki neguje kožo na stopalih in petah.
Strokovne in kvalitetne masaže izvaja maserka Margit. Več kot 12 letne izkušnje so jo izklesale v vrhunsko maserko, kateri se stranke z veseljem vračajo, odhajajo pa sproščene in pozitivne. Odlikujejo jo strokovna znanja, ki jih pri strankah individualno od problematik odvisno kombinira. Poleg masažnih veščin se je izobrazila tudi za terapevtko ročne limfne drenaže in maderoterapije.

Zakaj potrebujem redno mesečno masažo?

Lajšajo kronične bolečine (hrbet, ramena, vrat..) in zmanjšajo vzroke le teh,
Spodbujajo boljši spanec,
Lajšajo depresijo,
Izboljšajo imunski sistem,
Izboljšajo prebavo.
Izboljšajo gibljivost in pretočnost telesa
Izboljšajo cirkulacijo tkiva
QmVsYWRvbm5hIC0gTWFzYcW+ZQ==

Zakaj bi preizkusila masažo za nosečnice?

Med masažo se poveča prekrvavitev, s krvjo pa se do celic prenašajo hranila in odplavljajo toksini, zato je regeneracija hitrejša. Z masažo vplivamo na mišično napetost, odpravljamo zakrčenost, vračamo gibljivost in elastičnost. Masaža posredno vpliva na zavedanje telesa, zniža krvni tlak in frekvenco srčnega utripa, izboljša dihalne funkcije, omili bolečino in preprečuje krče. Pomirja in hkrati vrača energijo.

Študije potrjujejo, da redna masaža (enkrat tedensko) zmanjša anksioznost in depresijo nosečke, manj je bolečin v nogah in hrbtenici, omilijo se slabosti, uravna se krvni tlak ter zmanjša število prezgodnjih porodov v primerjavi z nosečnicami, ki masaže ne koristijo. Seveda je za zdravo nosečnost zelo pomembno gibanje, zmerna in raznolika prehrana, dovolj tekočine in počitka. Masažo priporočamo po 12 tednu zdrave nosečnosti.
PREVERI ZAKAJ NOSEČKE OBOŽUJEJO ROČNO LIMFNO DRENAŽO
Smrekarjeva ulica 1, 3000 Celje
Storitve Celje: 070/428-000
Masaže: 070/854-052
Zasebnost in piškotki
Copyright 
2024
 ©Beladonna
Izdelava: 
Nika-Agency
crossmenuchevron-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram