fbpx
Logotip Beladonna
Logotip Beladonna
Delovni čas
Po dogovoru
Delovni čas
Po dogovoru

Zasebnost in piškotki

 
Ta politika pojasnjuje kako spletno mesto https://beladonna.si pridobiva in upravlja vaše osebne podatke ter piškotke.
 

Kdo smo?

BELADONNA, ANA DOBNIK S.P.
Smrekarjeva ulica 1, 3000 Celje
Tel.: 070/428-000
E-mail: info@beladonna.si
D.Š.: 65451490
M.Š.: 7152302000
Spletno mesto: https://beladonna.si je last podjetja BELADONNA, ANA DOBNIK S.P., ki je tudi upravljalec spletnega mesta in pripadajočih podatkov.
 

Kaj so osebni podatki

 
Osebni podatki so vaši podatki s katerimi vas je mogoče neposredno ali posredno določiti kot posameznika.
 

Katere osebne podatke pridobivamo in zakaj?

Če spletno mesto uporabljate kot obiskovalec od vas pridobivamo samo podatke iz piškotkov. Poleg piškotkov na spletni strani uporabljamo tudi kontaktni obrazec, ki ob uporabi od uporabnika pridobi njegov kontaktni e-mail naslov ter telefonsko(neobvezno).
 

Kontaktni obrazec

Ob izpolnitvi kontaktnega obrazca vaš vneseni kontaktni e-mail naslov ter telefonsko(neobvezno) uporabljamo samo za namene odgovora na vaše poslano sporočilo in nadaljnje komunikacije v zvezi z vašim poslanim sporočilom.
 

Piškotki

 

Spletno mesto https://beladonna.si/ uporablja piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje med navigacijo po njem. Pri tem se piškotki, ki so razvrščeni v kategorijo "Obvezni", shranijo v vašem brskalniku, saj so bistveni za delovanje osnovnih funkcij tega spletnega mesta.

Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb, ki nam pomagajo analizirati in razumeti, kako uporabljate to spletno stran. Ti piškotki bodo v vašem brskalniku shranjeni samo z vašim soglasjem. Te piškotke lahko tudi onemogočite, vendar lahko le to vpliva na vašo uporabniško izkušnjo na tem spletnem mestu.

 

Kaj so piškotki?

Piškotki so manjše tekstovne datoteke, ki spletnemu mestu pomagajo pri prepoznavi vaše naprave. Piškotki vas sami po sebi ne identificirajo kot uporabnika, ampak napravo, ki je bila uporabljena pri dostopu do spletnega mesta.

Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporabljate – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

 

Kategorije piškotkov

Obvezni

Ta kategorija vključuje samo piškotke, ki zagotavljajo osnovne funkcionalnosti in varnostne značilnosti spletnega mesta. Ti piškotki ne shranjujejo nobenih osebnih podatkov.
 

Opcijski

Vsi piškotki, ki niso posebej potrebni za delovanje spletnega mesta in se uporabljajo za zbiranje osebnih podatkov uporabnika s pomočjo analitike, oglasov in druge vdelane vsebine, so označeni kot opcijski piškotki. Ti piškotki se v vaš brskalnik shranijo le ob vašem soglasju.
 
 

Več o piškotkih

Več o piškotkih ter njihovemu upravljanju si lahko preberete na:
https://www.ip-rs.si/
https://allaboutcookies.org
 

Kontakt

 
Za vsa vprašanja ter zahteve povezane z GDRP obdelavo podatkov in piškotki nam lahko pišete na info@beladonna.si
Smrekarjeva ulica 1, 3000 Celje
Storitve Celje: 070/428-000
Masaže: 070/854-052
Zasebnost in piškotki
Copyright 
2024
 ©Beladonna
Izdelava: 
Nika-Agency
crossmenuchevron-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram