fbpx
Logotip Beladonna
Logotip Beladonna
Delovni čas
Po dogovoru
Delovni čas
Po dogovoru

Kaj je bioresonanca?

Je aparat, ki temelji na teoriji kvantne fizike. Vsak mikroorganizem, celica, zdrav ali bolan organ ima svojo individualno frekvenco ali vibracijo. Celice oddajajo specifično frekvenco v okolico v namen medcelične komunikacije. Temelji na raziskavah elektromagnetnega polja vseh živih bitij zato zaznava celoten spekter pozitivnih ali negativnih frekvenc človeških celic, bakterij, virusov, zajedalcev in glivic. V celicah in med celicami v organu in organizmu poteka neprestana izmenjava informacij, ki se dogaja v obliki elektromagnetnega valovanja. Kadar je to valovanje nemoteno, smo zdravi. Kadar je to valovanje moteno ali porušeno, zbolimo. Aparat zazna celo manjše motnje, ki se lahko kasneje razvijejo v resne bolezni. Uporaba diagnostičnega aparata je dobrodošla v preventive namene, ko se dobro počutimo, in v kurativne namene, ko že zbolimo.
Beladonna - Bioresonanca
HITRA, UČINKOVITA 96% NATANČNA NEŠKODLJIVA IN NEBOLEČA

Z bioresonančno diagnostiko lahko:

Ugotovimo škodljive spremembe v organih, še preden so te spremembe občutene, opazne in nepopravljeve. Naprava zazna celično specifično elektromagnetno valovanje ali nihanje, ki ga preuči in natančno ugotovi vsako spremembo. Vsak proces in odstopanje od ravnovesja, vsak njegov povzročitelj, vsak odmik od normalnega celičnega ravnovesja ima individualni energijski spekter. Postopek je neboleč, nima stranskih učinkov in ne seva.

Naš aparat ima medicinski certifikat in je leta 2009 prejel zlato medaljo tehnološke inovacije, kar daje visoko kredibilnost natančnemu izvajanju diagnostike telesa.

Bioresonančne terapije

Terapije na podlagi različnih frekvenc krepijo celice vseh organov. Mnogo študij priča o hitri krepitvi imunskega sistema z bioresonančnimi terapijami. Terapije so varne za vse ljudi vseh starosti in ne vplivajo na delovanje medicinskih zdravil. Terapij ne izvajamo pri osebah s srčnim spodbujevalnikom, nosečnicam, avtistom, senzorno občutljivim ljudem, epileptikom.

Terapije trajajo od 30min do 60min. So prijetne in nimajo stranskih učinkov. Po terapiji lahko čutite naval energije ali utrujenost.

Terapije izjemno hitro krepijo imunost, delulejo proti bolečinsko, izboljšajo slab odziv na stres, izboljšajo nivo koncentracije in energije, uravnavajo hormonsko neravnovesje, razstrupljajo telo težkih kovin, izboljšajo alergijska stanja in migrene, izboljšajo tudi prebavne motnje ter odpravljajo morebitna vnetja v telesu in pospešijo celjenje.

Cene paketov terapij se gibajo med 130€ in 220€

Za več vprašanj o terapijah nas prosim pokličite na 070/428-000

Bioresonančno diagnostiko izvaja:
Ana Dobnik Magistrica klinične prehrane, bioresonančna terapevtka s certifikatom, specialistka specialne ročne limfne drenaže, maderoterapevtka in terapevtka metode mehčanja brazgotin - MSTR
Magistra Ana Dobnik,
certificirana bioresonančna terapevtka z medicinsko izobrazbo in dolgoletnimi izkušnjami na področju alternativne medicine.

Kako poteka diagnostika?

Diagnostika telesa

Cena diagnostičnih pregledov se giba od 50€ do 165€.
Odkrije šibka telesna področja, možne vzroke bolečin, glavobolov, in možne povzročitelje (bakterije, viruse, glivice).
Preveri stanje imunskega sistema, ter delovanje limfnega sistema
Odkrije prenasičenost s težkimi kovinami in stanje mineralov/vitaminov
Prikaže možne prehranske alergene/preobčutljiva hranila
Preveri srčno-žilni sistem, celoten prebavni sistem, živčni in skeletni sistem, hormonski sistem,…

Postopek

01
Oseba se preko senzorjev poveže z bioresonančnim aparatom.
02
Ko tok potuje po telesu išče dotične frekvence organov, parazitov, bakterij, glivic, virusov,.. itd. saj vsaka živa stvar vibrira na svoji frekvenci. Te frekvence ulovi in jih preko ogromne baze podatkov identificira.
03
Pregled je neinvaziven in neboleč. Je 96% natančen. Pregled izvaja certificirana bioresonančna terapevtka z medicinskim predznanjem – magistra Ana Dobnik.
Zaradi lažjega svetovanja kateri pregled izbrati in zakaj nas pokličite na 070/428-000.

Kaj zajema diagnostika?

Splošno stanje organizma
/
Živčni sistem
živčevje celega telesa, hrbtenjača, periferno živčevje…
Endokrini sistem
hipofiza, nadledvična žleza, ščitnica in obščitnična žleza, tebušna slinavka, žleza slinavka, jajčniki…
Kosti
lobanja, čeljust, zobje, hrbtenica, rebra, ledveni in maternični del, nadlaket, podlaket
Sklepi telesa
kolena, gležnji, ramena, zapestje, kolki, drobni sklepi na zapestju in stopalu
Ušesa
zunanje in notranje uho
Koža
bakterijske okužbe, herpes zoster, alergije..
Dihala
nosna votlina, grlo, sapnik, bronhiji,sinusi, bezgavke…
Prsni organi
pljuča, pljučno tkivo, timus,..
Srce in ožilje
stene in prerezi srca, aorta, arterije, vranica, krvne celice, kromosome, povezovalne celice,…
Želodec in črevesje
požiralnik, želodec, dvanajsternik, tanko in debelo črevo, jetra, žolčnik,…
Urogenitalni trakt
ledvici, sečevod, mehur, sečnica…
Ženski organi
mlečne žleze, limfa, prsi, maternica, jajčniki, jajcevodi,…
Moški organi
prostata, testisi,…
Presežki bakterij
Candida, Helicobacter pylory, E. Coli, Salmonella…
Prisotnost škodljivih virusov, bakterij, parazitov, alergenov
točna določitev določenega patogena z možnostjo vsakokratnega ponovnega pregleda in določanje stanje kritičnosti v telesu
Pomanjkanje ali višek določenih mineralov
/
Stanje kislosti in bazičnosti telesa
/
Alergije in intolerance
hrana, kemikalije, čistila…
Psihosomatska stanja
stres, depresija, anksioznost …
Na podlagi dobljenih rezultatov podamo ustrezne nasvete in priporočila za nadaljnje postopke za krepitev in izboljšanje počutja ter vitalnosti.

Če je potrebno napotimo osebo na pregled k določenemu zdravniku specialistu. Bioresonančna diagnostika ne more nadomestiti ultrazvoka, CT organov, magnetne resonance in ostalih specialističnih pregledov in seveda zdravniške pomoči v kolikor je motnja telesa prevelika ali je bolezensko stanje napredovalo do te stopnje da je potrebna bolnišnična oskrba. Zaradi preventivnega diagnostičnega pregleda ali katerekoli druge storitve ne opuščajte preventivnih ali kurativnih zdravniških pregledov ali uživanja predpisanih zdravil, saj vse naše storitve spadaja v področje alternativne medicine Prav tako ni nobena storitev namenjena diagnosticiranju bolezni ali zdravljenju bolezni Vsa navedena priporočila in ugotovitve uporabljate izključno na svojo lastno odgovornost. Pred upoštevanjem kateregakoli nasveta se obvezno posvetujte s svojim zdravnikom ali farmacevtom.
Smrekarjeva ulica 1, 3000 Celje
Storitve Celje: 070/428-000
Masaže: 070/854-052
Zasebnost in piškotki
Copyright 
2024
 ©Beladonna
Izdelava: 
Nika-Agency
crossmenuchevron-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram