fbpx
Logotip Beladonna
Logotip Beladonna
Delovni čas
Po dogovoru
Delovni čas
Po dogovoru

O nas

Naše poslanstvo je pomagati ljudem do boljšega fizičnega in psihičnega počutja, jih osveščati o zdravem načinu življenja in izboljšati njihovo samopodobo. Pri tem nam pomagajo dolgoletne izkušnje s področja zdravstva, klinične dietetike, specialne ročne limfne drenaže.
"Lahko bi rekla, da je vloga prvorojenke izoblikovala moje poslanstvo. Izrazit občutek odgovornosti, skrbnosti in negovanja sorojencev me je spremljal skozi zdravstveno šolo in dalje do fakultete za vede o zdravju. Pridobila sem certifikat za specialista ročne limfne drenaže po dr. Vodder-ju, za maserja maderoterapije in certifikat bioresonančnega terapevta. Sedaj v centru Beladonna v Celju skrbim za dobro počutje strank."
Ana Dobnik

Magistrica klinične prehrane, bioresonančna terapevtka s certifikatom, specialistka specialne ročne limfne drenaže, maderoterapevtka in terapevtka metode mehčanja brazgotin - MSTR.

O nas

Naše poslanstvo je pomagati ljudem do boljšega fizičnega in psihičnega počutja, jih osveščati o zdravem načinu življenja in izboljšati njihovo samopodobo. Pri tem nam pomagajo dolgoletne izkušnje s področja zdravstva, klinične dietetike, specialne ročne limfne drenaže.

PE Velenje - Margit Dobnik: Specialistka s področja terapevtskih masaž. Svoje znanje in dolgoletne izkušnje nadgrajuje z rednimi izobraževanji. Popolnoma prilagojene in individualne masaže posamezniku glede na izkušnje kombinira z ostalimi specialanimi tehnikami.

O meni

Lahko bi rekla, da je vloga prvorojenke izoblikovala moje poslanstvo. Izrazit občutek odgovornosti, skrbnosti in negovanja sorojencev me je spremljal skozi zdravstveno šolo in dalje do fakultete za vede o zdravju. Pridobila sem certifikat za specialista ročne limfne drenaže po dr. Vodder-ju, za maserja maderoterapije in certifikat bioresonančnega terapevta. Sedaj v centru Beladonna v Celju skrbim za dobro počutje strank.
Ana Dobnik, magistrica klinične prehrane, specialistka ročne limfne drenaže, za maserja maderoterapije, certifikat za bioresonančnega terapevta in MSTR terapevta.
Smrekarjeva ulica 1, 3000 Celje
 070/428-000
info@beladonna.si

Poslovna enota Celje

Za vse storitve razen masaž smo vam na voljo na naši lokaciji v Celju, ki se nahaja na naslovu Smrekarjeva ulica 1, 3000 Celje Za rezervacije, vprašanja in dodatne informacije nas lahko kontaktirate preko telefonske številke 070/428-000.

Poslovna enota Velenje

Margit Dobnik: Specialistka s področja terapevtskih masaž. Svoje znanje in dolgoletne izkušnje nadgrajuje z rednimi izobraževanji. Popolnoma prilagojene in individualne masaže posamezniku glede na izkušnje kombinira z ostalimi specialnimi tehnikami. Za masaže vas vabimo, da nas obiščete v naši poslovni enoti v Velenju. Rezervacije za masaže sprejemamo izključno preko telefonske številke 070/854-052.

Pošljite povpraševanje

Kontakt

Za vsa vprašanja, rezervacije in dodatne informacije nas lahko kontaktirate preko spodnjega obrazca

Kontaktirajte nas

In alteration insipidity impression by travelling reasonable up motionless.
070/428-000
Smrekarjeva ulica 1, 3000 Celje
Po dogovoru

Zemljevid

Socialna omrežja

Smrekarjeva ulica 1, 3000 Celje
Storitve Celje: 070/428-000
Masaže: 070/854-052
Zasebnost in piškotki
Copyright 
2024
 ©Beladonna
Izdelava: 
Nika-Agency
crossmenuchevron-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram