fbpx
Logotip Beladonna
Logotip Beladonna
Delovni čas
Po dogovoru
Delovni čas
Po dogovoru

Prehransko svetovanje

Vse kar zaužijemo vpliva na naše zdravje, videz, počutje in odnos do življenja.

Z nepravilnimi načini prehranjevanja razvijemo slab odnos do hrane, vse to pa vodi naše telo do izčrpanja pomembnih hranilnih snovi, na kar nastopi utrujenost, slabo počutje in na koncu tudi razne bolezni.
Ko si z našo pomočjo povrnite ZDRAVJE, ENERGIJO, KONCENTRACIJO in OSEBNO ZADOVOLJSTVO je naš cilj dosežen!
Beladonna - Prehransko svetovanje
Z MAJHNIMI SPREMEMBAMI LAHKO OGROMNO PRIPOMOREMO K BOLJŠEMU ŽIVLJENJU!

Komu je namenjeno?

Svetovanja so namenjena vsem, ki niso zadovoljni s svojim videzom in zaradi prenatrpanega življenjskega stila ne veste kako uravnoteženo prehrano vključiti v svoj vsakdan. Morda imate premalo energije, prebavne težave in zamegljen spomin. Ali pa vas muči že nastala bolezen, bolečina, alergijsko stanje in ne veste kako se prehransko s tem spoprijeti.
individualnim osebam, parom, družinam
skupinam, starostnikom in mladostnikom,
ljudem trpečim za raznimi boleznimi (sladkorna bolezen, celiakija…)
svetovanja na domu
Ker želimo, da se nebi vsako sekundo dneva obremenjevali s tem kaj in koliko pojesti smo sestavili strokovno podkovana svetovanja prehranske obravnave. Smisel življenja je uživati v celi paleti magičnih trenutkov in vsekakor neprestani stres kaj dati v usta ne spada mednje!

Vsekakor pa strmimo k temu, da postane uravnotežena prehrana nekaj vsakdanjega, nenapornega in preprostega in da porabite dragocen čas in misli za ostale slajše stvari za katere morda do zdaj niste imeli časa.
Smrekarjeva ulica 1, 3000 Celje
Storitve Celje: 070/428-000
Masaže: 070/854-052
Zasebnost in piškotki
Copyright 
2024
 ©Beladonna
Izdelava: 
Nika-Agency
crossmenuchevron-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram